DAPATKAN SAUNA HARGA TERENDAH DISINI

DAPATKAN SAUNA HARGA TERENDAH DISINI

SET SAUNA DI RUMAH


SELAMAT DATANG KE LAMAN  E BEAUTY SAUNA

Terima Kasih yang tidak terhingga kepada para
pelanggan yang setia
bersama kami.



MENGAPAKAH ANDA PERLU MEMBELI SET SAUNA DARI E BEAUTY SAUNA

Yang Paling Penting Kami memberikan anda harga yang terendah di Malaysia
dan pastinya kerana tidak mahu  membebankan anda



1. Kami berpengalaman dalam bidang sauna & produk Sauna kami adalah di tempah 
khas dari kilang dan sangat2 berpengalaman 
.
Kami tidak mengambil dari mana2 pembekal yang tidak diketahui kualitinya.

2. Sentiasa membantu pelanggan jika timbul sebarang masalah selepas pembelian..

3. Jaminan Sauna kami berikan selama 1 tahun.Servis selepas pembelian kami 
utamakan! kami tanggung spare part, service repair dan kos hantar
semula ke tempat anda PERCUMA selama 1 tahun (Mengikut terma dan syarat).

4. BANYAK Free Gift kami sediakan untuk anda yang membeli sauna kami


6. Alat ganti set sauna kami sedia bekalkan dan kami sedia hantarkan.


7. Penghantaran mengunakan pos kangaroo/gdex atau pos laju ke seluruh 
Malaysia, brunei , Singapore dan Indonesia 






Pelanggan yang dihormati,

Jika anda ingin :
Membuat pertanyaan tentang product?
Membeli dan menempah product?
Membuat temujanji untuk melihat dan mencuba product?
Sila hubungi kami terus ke 010 283 2606
Atau menerusi email elynzsauna@yahoo.com
Maklumbalas dari anda amat dialu-alukan bagi 
meningkatkan lagi 
perkhidmatan kami serta 
mempermudahkan anda berurusan dengan kami...

Terima kasih.. Sokongan anda amat kami hargai !

DAPATKAN PROMOSI MEGA E BEAUTY SAUNA 



 EXCLUSIVE SILVER WHITE STEAM SAUNA
HARGA PROMOSI RM 290
(Harga asal RM 350)

JAMINAN SELAMA SATU TAHUN







Cara pemasangan yang mudah

Kualiti kain yang baik. Diperbuat dari 4 lapis kain (luar satin, 
tengah fiber  layer, 
dalam pvc tahan panas & kalis air)

Kandungan setiap set

Sauna tent (home sauna)4 Lapis
Periuk sauna (steamer cooker)
Paip PVC untuk rangka sauna
Percuma Herba Sauna 10 set
Percuma Pot Penyebar Wap & Pipe
+
Kerusi RM 15


Kos Pengangkutan

Semenanjung Malaysia : RM15
Sabah Serawak : RM70

Pelan Bayaran Ansuran / COD

sms/hubungi talian kami

* Pesanan melalui Pos Penghantaran set sauna hanya akan 
dibuat selepas pembayaran 
penuh dibuat.




 EXCLUSIVE RED PORTABLE STEAM SAUNA

HARGA PROMOSI RM 350

(Harga asal RM420) 

JAMINAN SELAMA SATU TAHUN


Cara pemasangan yang mudah



Kualiti kain yang baik. Diperbuat dari 3 lapis kain

(luar satin, tengah fiber, 
dalam pvc tahan panas

& kalis air)



Kandungan setiap setSauna tent (3 Layer )
Periuk sauna (steamer cooker) Beg untuk sauna tent
Percuma Pot Penyebar Wap & Pipe
Percuma Garam bukit
Percuma Herba 10 set
Beg sauna -Boleh digunakan untuk travel.sgt mudah 
Kerusi PERCUMA


Kos Pengangkutan



Semenanjung Malaysia : PERCUMA

Sabah Serawak : RM70




Pelan Bayaran Ansuran / COD
sms/hubungi kami
* Pesanan melalui Pos Penghantaran set sauna hanya akan
dibuat selepas pembayaran
penuh dibuat.



......................................................

EXCLUSIVE LUX PINK STEAM SAUNA 
HARGA PROMOSI RM 319
(Harga asal RM 390) 

JAMINAN SELAMA SATU TAHUN




Cara pemasangan yang mudah


Kualiti kain yang baik. Diperbuat dari 3 lapis kain

(luar satin, tengah fiber,
dalam pvc tahan panas & kalis air)



Kandungan setiap set

Sauna tent (home sauna)3 Lapis
Periuk sauna (steamer cooker)
Paip PVC untuk rangka sauna
Percuma Herba Sauna 10 set 
Percuma Pot Penyebar Wap & Pipe
Percuma Pengurut Kaki
+
Kerusi (PERCUMA)





Kos Pengangkutan
Semenanjung Malaysia : 10 Sabah Serawak : RM75
Pelan Bayaran Ansuran / COD 
sms/hubungi talian 019250 7737
Pesanan melalui Pos Penghantaran set sauna hanya
akan dibuat selepas 
pembayaran penuh dibuat.



 EXCLUSIVE GOLD PORTABLE STEAM SAUNA  

HARGA PROMOSI RM 319

(Harga asal RM390) 




(Set ini berWarna Emas)



Cara pemasangan yang mudah



Kualiti kain yang baik. Diperbuat dari 2 lapis kain 

& pvc tahan
panas & kalis air
Berbeza dengan merah -
Gold colour 2 lapis/red 3 lapis
(lebih tebal adalah lebih baik kerana tahan panas

dan tidak muda



Kandungan setiap setSauna tent (2 Layer ) Periuk sauna (steamer cooker) Beg untuk sauna tentPercuma Pot Penyebar Wap & Pipe
Percuma Slimming Hot Cream (Small Pack)
Percuma Garam bukit
Percuma Herba 10 set
Beg sauna -Boleh digunakan untuk travel.sgt mudah 
Percuma pengurut kaki
Kerusi Percuma



Kos Pengangkutan




* Pesanan melalui Pos Penghantaran set sauna hanya

akan dibuat selepas
pembayaran penuh dibuat.



......................................................


  EXCLUSIVE EZY INFRARED SAUNA
HARGA PROMOSI RM 630(Harga asal RM690) 

JAMINAN SELAMA SATU TAHUN










Cara pemasangan yang mudah

Kualiti kain yang baik. Diperbuat dari 3 lapis kain

(luar satin, tengah fiber, dalam pvc 

tahan panas & kalis air)



Cara yang paling mudah untuk bersauna!

Cuma pasangkan
pada plug dan terus boleh 

bersauna.



Kandungan setiap set


Sauna tent

Panel pemanas infrared
Pengurut Kaki
Remote
Kerusi Mudah Alih
Warranty Selama SATU TAHUN





Kos Pengangkutan


Semenanjung Malaysia : RM20

Sabah Serawak : RM80




* Penghantaran melalui post untuk set sauna
hanya akan dibuat selepas 
pembayaran
penuh dibuat.


 HERBA SAUNA (TERAPI SAUNA)  
HARGA PROMOSI RM 10

(Harga asal RM17) 




TERDAPAT 2 JENIS HERBA
1.CHINESE HERBA
2.HERBA WARISAN MELAYU

FUNGSI HERBA SAUNA IALAH :


Menyingkirkan toksin dalam badan

Menyembuhkan luka selepas bersalin

Mengurangkan resdung
Menyegarkan badan
Menghaluskan kulit
Menyingkirkan lemak


Kandungan  herba dr tumbuh-tumbuhan terpilih yang bagus digunakan 

untuk kecantikan kulit,
detox dan menguruskan badan.

CARA MENGGUNAKANNYA

Masukkan 1 uncang ke dalam pot herba sauna yang berwarna hitam .
(*yang terletak dibawah kerusi) jika anda membeli sauna lama yang tiada
tempat khas untuk 

herba bolehla diletak terus ke dalam periuk sauna.

( 1 uncang boleh pakai sehingga 3 kali)



 *****  PATI SERAI WANGI *****
HARGA PROMOSI RM 20.00(Harga asal RM25) 

















1 botol : RM 20

Nama Botani
Cymbopogon nardus (L.) rendleNama lain Sereh wangi (Indonesia), 
Citronella (Inggeris)Famili GraminaePengenalan

Tanaman Serai Wangi (Cymbopogon nardus) dipercayai berasal sama

ada dari Selatan India atau Sri Lanka. Serai Wangi juga tumbuh liar di kebanyakan
 negara di Asia Tropika, Amerika dan Afrika. Di Malaysia, serai wangi biasanya 
ditanam di halaman rumah sebagai tanaman dapur dan kebelakangan ini
 terdapat beberapa pengusaha yang berminat untuk menanam serai wangi
 bagi menghasilkan minyak patinya. Serai wangi ialah sejenis tanaman rumput
 yang tinggi dan mempunyai rimbunan daun yang lebat. Ia boleh tumbuh 
sehingga 1.0–1.5 m. Daunnya bersifat tirus, panjang sehingga 70 – 80 cm
 dan 2 – 5 cm lebar. Ia berwarna hijau muda, kasar dengan urat yang selari
 dan mempunyai aroma yang lebih kuat jika dibandingkan dengan serai makan.
 Serai wangi jarang berbunga dan hanya berbunga bila sudah cukup matang iaitu
 pada peringkat umur melebihi 8 bulan.


Khasiat dan Kegunaan Dari segi ubatan tradisional serai wangi 
digunakan untuk rawatan selepas 
bersalin dan pening kepala. Caranya adalah dengan menggunakan air rebusannya 
sebagai mandian atau dibasahkan kepala dan dilapkan pada seluruh badan.
Ia juga
banyak digunakan dalam menghasilkan minyak urut untuk mengatasi masalah
kebas-kebas, lenguh-lenguh, gigitan serangga dan kembung perut. 
Bagaimanapun 
di kebanyakan negara serai wangi ditanam khas untuk pengeluaran minyak patinya. 
Serai wangi menghasilkan minyak pati yang dikenali sebagai `citronella oil’ di
pasaran antarabangsa. Minyak sitronela mengandungi dua bahan kimia 
penting iaitu
sitronelal dan geraniol. Sitronelal dan geraniol amnya digunakan untuk 
bahan dasar
pembuatan ester-ester seperti hidroksi sitronelal, genaniol asetat dan
mentol sintetik
yang mempunyai sifat lebih stabil dan banyak digunakan dalam industri
wangi-wangian.
Hidroksi sitronelal penting untuk sabun dan minyak wangi yang berharga tinggi,
manakala mentol untuk bahan dasar ubat batuk, ubat gigi dan pencuci mulut.


Semenanjung Malaysia : RM5

Sabah Serawak : RM10



 COD sms/hubungi talian 019250 7737
Pesanan melalui Pos Penghantaran set sauna hanya akan 
dibuat selepas pembayaran penuh dibuat.



......................................................


*****  SAUNA PANT  *****
HARGA PROMOSI RM 78(Harga asal RM99)


FUNGSI SAUNA PANT
Sauna pant ( seluar sauna) ini amat berkesan jika ia digunakan untuk 
mengempiskan perut & 
mengecilkan paha. Selain daripada itu ia juga memberi kebaikan dari segi 
kecantikan dan kesihatan.
Kecantikan

Mencantikkan kulit

Mengempiskan perut yang buncit

Dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul

secara semulajadi
Lepas Bersalin

Mengecutkan perut, rahim, paha,

menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan ibu lebih

bertenaga dan cergas.
Pelangsingan Badan

Membakar lemak (sehingga 600 kalori),

mencairkan selulit dari luar sama seperti berjogging sejauh 5km

berkesan untuk menguruskan badan.

Tungku moden (elektronik)
Kesihatan

Mengurangkan kesakitan anggota badan,

sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang,

menghilangkan tekanan dan perehatan otot.

meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.
menghilangkan toksik dalam badan seperti aluminium, cadmium, lead dan mercury.
meningkatkan tahap metabolisme, melancarkan pengaliran darah,
memecahkan lemak yang berlebihan, mengurangkan penyakit jantung

strok dan darah tinggi serta anti-penuaan.

CARA-CARA MENGGUNAKAN SAUNA PANTS
Untuk menggunakan sauna pant ini, dinasihatkan untuk memakai seluar cotton
pada sebelah dlam terlebih dahulu.  Jangan pakai sauna pants ini tanpa sebarang lapik.
Seluar cotton akan berfungsi untuk menyerap
peluh yang akan keluar apabila memakai sauna pant tersebut.
Pakai SAUNA PANTS dalam keadaan yang selesa (baring atau berdiri). Jangan
duduk atau meniarap 
kerana ini akan mendatangkan masalah kepada alat sauna.

Jangan gunakan losyen atau seumpamanya ketika menggunakan SAUNA PANTS

kerana pori-pori akan terbuka luas dan boleh menyebabkan reaksi pada kulit

(allergi/gatal2)
Digalakkan minum minuman panas spt air suam. Elakkan minum minuman sejuk.
Jangan gunakan SAUNA PANTS sekurang-kurangnya 2 jam selepas makan.
Untuk mendapatkan kesan terbaik, pakai SAUNA PANTS untuk 
50 minit pada satu masa.



TIP KURUS DAN SEHAT DI HARI RAYA YANG BAKAL MENJELMA

Tidak lama lagi bulan puasa akan menjelma.Hari Raya pun akan tiba.
Pasti ramai yang berusaha dengan gigih
untuk cantik dan slim kan.
Elynz Sauna nak bagi berkongsi Pehtua la kan.senang je.Lagi2 pada yang baru lepas 
bersalin atau
mengalami masalah berat angin dan lemak air. Tak perlu makan ubat atau ke pusat rawatan
menguruskan badan.Hanya di rumah anda ..Sangat2 Privacy dan berbaloi2.

Langkah Pertama :
Rebuskan Air,Halia,Asam Jawa,Bawang Putih,Pandan ,Daun Sireh & Gula Merah.
Minum la hangat2 ye..

Khasiatnya :

Melancarkan peredaran darah, buang angin,, menghangatkan badan, menyahkan

toksin melalui peluh mahupun pembuangan.

Langkah Kedua :
Sapukan Slimming Hot Gel atau Slimming Ampoule/anti selulit di kawasan lemak degil, 
kalau rajin wrapla badan supaya tak hilang terkena geselan atau kain.

Langkah Ketiga :
Masuk kedalam sauna.Lakukan selama 15-20 minit atau sambung semula dalam
10-15 minit lagi untuk
kesan yang lebih .

Langkah Keempat :
Setelah  bersauna, scrub badan dengan Dead Sea Salt scrub Ginger. 
Biarkan selama beberapa minit.Kemudian mandi  InsyaAllah, kesannya lebih memuaskan 
 kulit pun lembut halus dan gebu.

Lihat la perubahan selepas melakukan 4 langkah diatas selepas 2 minggu.Insyaallah berjaya.
Mudah-mudahan usaha Menjadi kurus dan Sehat tercapai dan dapat bergaya tanpa lemak2 
yang berlebihan tu kan.
Yang penting rajin diamalkan.....Selamat Mencuba !!!



PROMOSI PRODUCT UNTUK 
DITAMBAH LAGI  DALAM SET SAUNA 

 (Sementara stok masih ada)

SET SAUNA KAMI MEMPUNYAI FREE GIFT YANG BERBEZA-MENGIKUT
PROMOSI TERTENTU.DAPATKAN TAMBAHAN PRODUCT UNTUK BERSAUNA
DENGAN HARGA YANG PALING RENDAH.



 Herba Sauna (bernilai RM10) harga asal 17

Pengurut Kaki (bernilai RM15) harga asal 25

Serai Wangi (bernilai RM20)

Garam BUKIT (bernilai RM10)
Slimming Hot Gel (bernilai RM15/20/30)
Kerusi (bernilai RM15)harga asal 25
Body Wrapping (bernilai RM19)harga asal 22


(HARGA UNTUK PROMOSI SAHAJA TERTAKHLUK PADA MASA DAN
STOCK BARANG)